Disclaimer

Dette website indehaves og vedligeholdes af SB Modul. SB Modul er et selvstændigt brand, som tilhører Scandi Byg a/s. Scandi Byg a/s (SB) er et dansk selskab med hjemsted i Danmark.

Tekst, fotografier, film, tegninger, grafik, lyd, data osv. kan være genstand for ophavsret og tilhører SB eller en af vores samarbejdspartnere. Gengivelse eller brug af materialet i helt eller delvist form, til forretningsmæssig brug, er ikke tilladt, med mindre der er givet skriftlig tilladelse. Undtaget af dette er tekniske illustrationer og tegninger, som er tilgængelige under eksempelvis ”Modeller”.

Benyttes materialer til personlig og ikke-forretningsmæssig brug, skal SB angives som kilde i form af en henvisning til websitet www.sbmodul.dk eller www.scandibyg.dk og med anførelse af vores ophavsretsmeddelelse "© Scandi Byg a/s” i forbindelse med gengivelsen.

Varemærker, herunder logo mv. er registrerede varemærker og tilhører SB.

De produkter, der er vist og de produktionsmetoder, der er beskrevet på dette website kan være genstand for anden immaterialretlig beskyttelse, herunder genstand for patent-, brugsmodel- eller anden designbeskyttelse, og tilhører SB eller en af vores samarbejdspartnere.

Der er ikke givet nogen tilladelse til at bruge nogen af disse immaterielle rettigheder, og vi gør opmærksom på, at SB overvåger og forfølger eventuelle krænkelser af sine immaterielle rettigheder, herunder strafferetligt både nationalt og internationalt.

SB registrerer ikke-personlige informationer om de besøgende på dette website med det formål, at opdatere og forbedre websitet løbende.

Personlige informationer som navne, adresser, telefon- og faxnumre samt e-mailadresser der registreres af SB via websitet anses for meget fortrolig og vil ikke blive overdraget, solgt eller på anden måde gjort tilgængelig for 3. part.