Modeller til ethvert behov

I SB Modul møder vi kunderne med 4 forskellige veldokumenterede og differentierede produktkoncepter, der hver især bygger deres egen unikke idé om form og funktion.

Uanset om dit behov er en enkelt mandskabsvogn, letvogn eller pavilloner til kontorfaciliteter har vi Danmarks bedste produkter, hvor der ikke er gået på kompromis med kvalitet og håndværk!


Mandskabsmoduler
Classic mandskabsvogne Vores mandskabsmoduler Classic og Basic er bygget til fagfolk af fagfolk og er baseret på en række gennemtænkte, fleksible og standardiserede grundmoduler med et tilbehørsprogram der gør det nemt at skræddersy byggepladsens midlertidige domicil.

Modellerne Classic og Basic leveres som færdige moduler komplet med alle de nødvendige installationer og klar til tilslutning.


Pavilloner
Pavilloner Vores pavilloner kan med fordel benyttes til alle former for midlertidigt kontor- og institutionsbyggeri.

Som resten af vores produktportefølje produceres pavillonerne som færdige moduler, komplet med alle de nødvendige installationer, klargjort til montage og efterfølgende ibrugtagning.Fællesnævneren for vores produktkoncepter er, at kvalitet ligger i toppen af markedet på parametrene; konstruktion, materialevalg, finish samt fleksibilitet.

Inspirationen kommer fra 30 års erfaring med industrialiseret byggeri.