SB Modul, model Classic

Classic

Efter 30 års tilstedeværelse på de danske byggepladser, ved vi hvilke krav der stilles til vores kontor- og mandskabsmoduler.

Classic bygger på en række forskellige grundmoduler. Grundmodulerne indrettes og bestykkes herefter med applikationer og tilbehør. På den måde får du den løsning, der passer præcist til dine behov, hvad enten der er brug for et enkelt mandskabsmodul med omklædning, spise- og køkkenfaciliteter og toilet, eller der er behov for fleretagers kontormoduler med byggepladsadministration, kantine m.v.

Classic kontormoduler kan stables og sættes sammen i et utal af forskellige planløsninger. Til eksempelvis en byggepladsadministration kan vores lette og flytbare skillevægge samt den store mængde tilbehør nemt og hurtigt at justere indretningen i takt med skiftende behov.

Bundrammen på en Classic er forsynet med en markering for opklodsning og transportanhug, ligesom der er indbygget en anordning til fastspænding under transport. Tagkonstruktionen er som standard forsynet med en anordning til anhug af sikkerhedsline, så medarbejderne på byggepladsen kan overholde Arbejdstilsyntes sikkerhedsregler.

Classic er, som nævnt, stabelbar 2 etager og kan mod tilkøb stables i 3 etager. Modulet er monteret med en galvaniseret bundramme, klar til montering af vores patenterede repos- og trappesystem samt forsynet med den robuste tilslutningsboks, der sikrer hurtig og stabil tilslutning af afløb, vand og el.

Vores mandskabs- og kontormoduler overholder alle Arbejdstilsynets bekendtgørelse om indretning af skurvogne og lignende.

For yderligere spørgsmål eller priser er du velkommen til at kontakte os.

Classic facts

  • Indvendig rumhøjde: 2,20 m
  • Udvendig krydsfiner
  • Indv. PVC-folierede spånpladepaneler
  • Stabelbar i 2 evt. 3 etager
  • Bundramme forberedt for repos

Moduler

Mandskabsmoduler:

Beboelsesmoduler:

Kontormoduler:

Billeder